Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Görüntüleyebileceğiniz bir çok özel konu, indirebileceğiniz programlar ve sadece üyelere özel makale/ödev örnekleri için üye olunuz.

Sayfa: [1]   AÅŸağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Dizayn geliÅŸtirmeyle ilgili feedback.  (Okunma Sayısı 3276 defa)
mod7
Yönetici
VIP üye

Karizma: +10/-0

« : |02 Ocak 2008|Saat: 10:47| »

The Romeo of Management
Acemi üye
*

Karizma: +0/-0

« Yanıtla #1 : |06 Temmuz 2008|Saat: 01:37| »

Ben facebook sayfamda sitenin reklamını yapmaya baÅŸladım.Yönetim organizasyona ilgisi olanlarda aynı duyarlılığı göstermeli diye düşünüyorum. ;)
nemea
Acemi üye
*

« Yanıtla #2 : |12 Temmuz 2008|Saat: 07:42| »

Selamlar. Ben de bir geribildirimde bulunayım  :):

Mesaj yazarken formatlamada sorun yaşıyorum. Maddeler halinde yazmak istediÄŸim bir ÅŸeyi seçip yazdığımda bunlar kodlar halinde karşıma çıkıyor ve önizleme yaptığımda hala aynı kodlarla yazılı hali geliyor. Mesajın nasıl göründüğünü ancak gönder/kaydet tuÅŸuna bastığımda görüyorum ve madde iÅŸaretleri düzgün yerlere konmamış oluyor, parantez içindeki kodlar gönderdiÄŸim mesajda gözüküyor. Aynı sorunla yazıların karakterini ve rengini deÄŸiÅŸtirmek istediÄŸimde de karşılaşıyorum. Elle kodların bir bölümünü sildiÄŸimde deneme yanılma yoluyla mesajı düzgün bir hale getirmek mümkün, ama biraz uÄŸraÅŸtırıcı  ;)

Yine de daha kolay ve şık mesaj yazıp düzenleyebilmek adına önerilerinizi ve görüşlerinizi paylaşırsanız teÅŸekkürler...   :)[/color]

« Son Düzenleme: |12 Temmuz 2008|Saat: 07:56| Gönderen: nemea » Logged
mod7
Yönetici
VIP üye

« Yanıtla #3 : |12 Temmuz 2008|Saat: 10:40| »

Geri bildirim için teşekkürler.. PhpBB Code, ile ilgili "Duyurmak istediğiniz camiayı ilgilendiren konular" başlığında bu kodun kullanımı ile ilgili ingilizce bir link var burada, formatlama ile ilgili tanımları bulabilirsiniz. Formatlama konusunda madde işaretleri
Kod:
[li]
şeklinde açılır ve
Kod:
[/li]
şeklinde kapanır, veya "bullet" koymak istediğiniz her maddeyi seçerek daha sonra bu madde işareti butonuna basarak bunu otomatik koymasını da sağlayabilirsiniz. Yukarıda butonu olan diğer formatlamalar da böyle çalışır eğer Phpbb koduna biraz yabancıysanız ya da forumlarda pek zamanınınız geçmediyse bunu yadırgamanız normal, çünkü word gibi kolay değil ne yazık ki çünkü bu anında web üzerinde update yapıyor dolayisiyle şu an için böyle çalışmak durumunda bütün forumlarda olduğu gibi, ama bir kaç post' tan sonra çok kolayca alışıyorsunuz.
EÄŸer baÅŸka bir sorunuz olursa bana her zaman PM (Private message) atabilirsiniz.

Saygılar,,
Mod7 / Forum Moderatörü
mod1
Moderatör
Acemi üye

« Yanıtla #4 : |26 Temmuz 2008|Saat: 11:50| »

Forumda dolaÅŸarak bize katkı saÄŸlayan arkadaÅŸlar  love at hand teÅŸekkür ederiz, hep birlikteyiz love at hand
The Romeo of Management
Acemi üye
*

« Yanıtla #5 : |20 AÄŸustos 2008|Saat: 09:24| »

Merhabalar haberler ve duyurular bölümüne "kitap önerileri" linki gibi "makale önerileri "başlığını açabilirmisiniz???
mod7
Yönetici
VIP üye

« Yanıtla #6 : |11 Eylül 2008|Saat: 11:51| »

Tabii ki bence de iyi fikir hemen ekliyorum. Bu arada sizi de moderatör yapmayı isteriz, bayağı aktif görünüyorsunuz.. admin@yonetimorganizasyon.com adresimize, adınız soyadınız, forum nickiniz, adres ve telefonunuzu yollayın. Sizi moderator yapalım böylece kendiniz konuları yönetebilirsiniz.

Saygılarımızla
Forum Yönetimi
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer: